Honlapkészítés

Előzze meg versenytársait modern honlapjával!

Weboldal készítés

Egy hatékony és jól felépített honlap segít kiemelkedni versenytársai közül. Az új weboldal elkészítésénél elsőként minden esetben a tervezéssel kezdünk. Itt letisztázzuk közösen, hogy a honlapnak mi a célja, ki a célcsoport, valamint a dizájnt és az egyedi igényeket is meghatározzuk.

Honlapkészítés

Hogyan Dolgozunk?

A weboldallal kapcsolatos elvárások tisztázása után megkezdődik a grafikai tervek készítése. Ebben a szakaszban az ügyféllel folyamatosan egyeztetve haladunk tovább, annak érdekében, hogy a végeredmény maximálisan megfeleljen ügyfelünk elképzeléseinek és ízlésének. Miután a grafikai tervek elfogadásra kerültek, a front-end fejlesztés következik. A front-end fejlesztésnél a meglévő tervek alapján alakítjuk ki a honlap felhasználói felületét, funkcióit, dizájnelemeit, felépítését, valamint könnyen kezelhetővé tesszük a felületet a felhasználók számára. A weboldal-készítési szakasz utolsó fázisa a back-end fejlesztés. Itt már a háttérben futó folyamatok leprogramozása a feladatunk, életre keltve a honlapot.

Természetesen rugalmasan kezeljük az egyedi igényeket és elképzeléseket, így meglévő dizájntervek, honlapok, vagy sablonok átalakításával is foglalkozunk.

Leggyakrabban alkalmazott technológiák

PHP
HTML5
WordPress
Django
CSS
MySQL

Legutóbbi honlapkészítés referenciák

MandoVentures

MandoVentures

Wordpress alapú egyedi fejlesztésű honlap

TOVÁBB >
MandoProAV

MandoProAV

Wordpress alapú egyedi fejlesztésű honlap

TOVÁBB >
USP-Team

USP-Team

Wordpress alapú egyedi fejlesztésű honlap

TOVÁBB >

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat >