Rólunk

Egyedi digitális termékeket fejlesztünk

Cégünk

A CorvinSoft megalapítása óta tekintjük küldetésünknek ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálását. Cégünk teljeskörű megoldásokat nyújt egyedi szoftverek, weboldalak fejlesztése, valamint üzleti alkalmazások bevezetésének területén. Fő célunk ügyfeleink versenyképességének javítása innovatív megoldásaink segítségével. Eddigi munkánk elismeréseként tekintünk arra, hogy olyan ügyfelekkel dolgozhatunk együtt, mint a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt., a Process Solutions Kft. vagy a MAVIR Zrt. Számos korábbi projektünk során sikerült betekintést nyernünk különböző iparágak sajátosságaiba, így könnyen tudunk azonosulni leendő ügyfeleink igényeivel.

CorvinSoft iroda

Hogyan Dolgozunk?

Már a tervezés folyamatától kezdve szorosan együtt működünk ügyfeleinkkel, kialakítunk egy működő mind két félnek kényelmes kommunikációs csatornát, ezzel integrálva magunkat a céges struktúrájukba, működésünkbe. Egytől egyig minden munkát IT területen jártas, a technikai részeket jól ismerő projektmenedzserek tartanak a kezükben, akik folyamatosan követik az előrehaladást, elkészítik az ütemterveket, valamint közvetlenül kommunikálnak megbízóinkkal. A feladatok követésére online feladatszervező programokat használunk, amit a megrendelőinkkel is megosztunk, így közvetlenül is látják a projekt előrehaladását, az elvégzett feladatokat és a hátralévő munkát. A megfelelő minőséget folyamatos teszteléssel (unit tesztek, felhasználói tesztek, integrációs tesztek) biztosítjuk. A fejlesztés átadása után igény esetén folyamatos erőforrásokat nyújtunk a további fejlesztések, módosítások javítások elvégzésére, amit a partnerek rugalmasan tudnak igénybe venni.

Trello
Slack
Email
CRM

Mivel dolgozunk?

Elsődleges fókuszunk a felhő alapú egyedi szoftverfejlesztés, ehhez főleg PHP és Python programnyelveket valamint CodeIngniter és Django keretrendszert használunk. Honlap és webshop kialakításkor az egyedi fejlesztéseken felül gyakran nyílt forráskódú rendszereket veszünk alapul, mint a WordPress, WooCommerce és az OpenCart.

PHP
HTML5
WordPress
Django
CodeIgniter
MySQL

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat >