Webshop fejlesztés

Növelje bevételeit egyedi webshopjával!

Miért készítsen webshopot?

Egy megfelelően elkészített webáruháznak számtalan előnye van. Többek között kitűnően kiegészíti egy bolt vagy nagykereskedés ügyvitelét, plusz eladásokat hoz, a távoli vevőket is eléri, valamint a fenntartási költségigénye is alacsony.

Webshop fejlesztéshez használt technológiák

Technológiák

Egy új webshop tervezésénél több webáruház motor is fel szokott merülni, mint lehetőség, a döntést főként a felhasználási cél alapozza meg, de számba szoktuk venni a további egyedi tulajdonságokat is. Az egyes megoldások különböző lehetőségeket biztosítanak a keresőoptimalizálásban, a rugalmasságban, a kezelhetőségben vagy a fizetési megoldásokban. A teljesen egyedi fejlesztésen kívül több nyílt forráskódú platformmal is dolgozunk, mint például a Magento, a WooCommerce, vagy az OpenCart.

Automatizálás

A vállalkozás hatékonysága drasztikusan növelhető a folyamatok automatizálásával. A legtöbb webáruháznál azt tapasztaljuk, hogy jelen vannak olyan napi feladatok, melyek a webshop továbbfejlesztésével kiválthatók lennének. Ezek az automatizálások nagyobb forgalmú webáruházaknál hónapok alatt képesek megtéríteni a beruházás költségét.

Webshop automatizáció
Fizetési megoldások

Fizetési megoldások

Több biztonságos megoldás is létezik, amely egyszerűvé teszi a fizetési folyamatot. A hazai piacon leggyarabban alkalmazott és általunk is javasolt megoldások: PayPal, Barion, BigFish Payment Gateway, hagyományos bankkártyás fizetés.

Integráció

A webshopot integráljuk meglévő rendszereibe, ezzel automatizálható az adatbetöltés, készletezés, számlázás folyamata így csökkenhető az adminisztráció, leegyszerűsíthetők a vállalati folyamatok.

Fizetési megoldások

Hogyan dolgozunk?

Webshopok indításánál több választási lehetőség is adott, ezért fontos számításba venni azokat. Módunk van például nyílt forráskódú e-kereskedelmi platformokat alkalmazni, ami annyit jelent röviden, hogy félkész webáruházakat szabunk személyre. Ezeknek a platformoknak az előnye, hogy alacsony fejlesztési költségek és fejlesztési idő mellett egy kiforrott, jól működő webshopot hozhatunk létre. Kis- és középvállalkozásoknak első sorban ezt a megoldást szoktuk javasolni, mivel ez képviseli a legjobb ár- érték arányt ebben a kategóriában.

Lehetőség van azonban teljesen egyedi webshopok elkészítésére is. Itt már nagyobb fejlesztési költségekkel kell számolni, viszont egy olyan áruházat kap kézhez ügyfelünk, mely 100%-ban az elképzelései alapján lett kialakítva, fölösleges funkciók nélkül.

Mindkét esetben fontos a gyors betöltési idő, valamint, hogy a webáruház mobilbarát legyen. Ezen szempontokat figyelembe véve kezdjük meg az oldal tervezését és kivitelezését. A megfelelő arculat kiválasztása és megtervezése szintén rendkívül fontos, ezért ebben is segítenek kollégáink.

Leggyakrabban alkalmazott technológiák

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat >